سوالات متداول دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
حداقل ۸ و حداکثر ۱۴واحد درسی. دانشجو در نیمسال آخر تحصیلی از شرط اخذ حداقل واحد آموزشی معاف است.
تعداد ۱۶ واحد درسی و ۶ واحد پایان نامه که در مجموع ۳۲ واحد میباشد.
حداقل نمره قبولی در هر درس ۱۲ می باشد و میانگین کل قابل قبول در هر نیمسال و معدل کل ۱۴ می باشد .چنانچه دانشجو در یک درس یا دروس نمره قبولی کسب نکند و در نیمسالهای بعدی نمره قبولی بیاورد نمره مردودی قبلی در ریز نمرات دانشجو ثبت شده و در میانگین نیمسال وکل محسوب میشود.
۴ نیمسال می باشد و ترم ۵ تمدید ترم و از ترم ۶ به بعد اخراجی محسوب میشود که به تشخیص کمسیون موارد خاص با پرداخت جریمه برای انجام دفاع سنوات داده می شود.
بلی-در صورت غیر مرتبط بودن رشته قبولی در مقطع ارشد با دوره کارشناسی غیر مرتبط باشد باید به تشخیص مدیرگروه بین تعداد حداقل ۶ و حداکثر ۱۲ واحد درسی را بگذراند.
حداقل ۶ و حداکثر ۱۲ واحد و به تشخیص مدیر گروه می باشد که می توان در طول مدت تحصیل در ترمهایی که دروس ارائه می گردد اخذ شود.
کسب نمره قبولی ۱۲ در دروس جبرانی الزامی می باشد.
خیر- نمره مذکور در میانگین نیمسال و میانگین کل دانشجو محاسبه نمی شود.
چنانچه دانشجو ۲ نیمسال چه به صورت متوالی و یا متناوب مشروط گردد اخراجی محسوب می شود و بازگشت او منوط بر موافقت و رای کمسیون موارد خاص دانشگاه و یا استان می باشد.
میانگین کل حداقل ۱۴ می باشد.که جنانچه معدل کل کمتر از ۱۴ باشد دانشجو اجازه دفاع ندارد.
جنانچه معدل کل کمتر از ۱۴ باشد دانشجو اجازه دفاع ندارد و تنها یک نیمسال با رعایت سقف مجاز سنوات تحصیلی به وی فرصت داده می شود تا با اخذ حداکثر ۸ واحد درسی (از بین دروسی که نمره ان بین ۱۲تا ۱۴کسب کرده است) به عنوان شارژ معدل بتواند معدل کل خود را به حداقل ۱۴ برساند.
در نیمسال اول تا پایان ماه بهمن و در نیمسال دوم تا پایان شهریور.
خیر –در مرداد ماه دفاع از پایان نامه مجاز نمی باشد.
بلی –در ان ترم پایان نامه به صورت ناتمام میشود و تا زمانی که دانشجو دفاع نکرده است و سنوات دارد باید پایان نامه را انتخاب کند.
دانشجو موظف است قبل از شروع نیمسال ۳ موضوع پایان نامه خود را با نظر راهنما و تائید مدیر گروه انتخاب نماید و به تصویب گروه سپس به تصویب شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده برسد و چنانچه تا پایان نیمسال چهارم به تصویب دانشکده نرساند از ادامه تحصیل محروم می باشد.
تعیین استاد راهنما بر عهده شورای تحصیلات تکمیلی گروه است و در صورت انتخاب استاد راهنمای واجد شرایط خارج از دانشگاه باید یک عضو هیات علمی از داخل دانشکده به عنوان راهنما مشترک انتخاب شود.و انتخاب مشاور هم به پیشنهاد استاد راهنما و تائید گروه آموزشی می باشد.
حداقل ۲ نفر و حداکثر ۳ نفر خواهد بود و درصورت ضرورت استفاده از متخصص خارج از کشور افزودن یک نفر به حداکثر نفرات تیم هدایت با تایید شورای آموزشی دانشکده امکان پذیر خواهد بود.
حداقل ۶ ماه پس از تصویب شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده مجوز دفاع داده می شود.
خیر –نمره پایان نامه در معدل محاسبه نمیشود و ارزشیابی آن به صورت کیفی انجام می شود.
حداکثر مهلت اصلاحات ۳ ماه پس از دفاع می باشد.
تاریخ فراغت روز دفاع و با کسب درجه قبولی از پایان نامه است.
اگر دانشجویی در درسی بیش از ۱۶/۳ ( سه شانزدهم جلسات کلاس یا جلسه امتحان پایان نیمسال همان درس غیبت کند ) نمره آن درس صفر خواهد شد.
دانشجو پس از ورود به سامانه آموزش هماوا می تواند درخواست گواهی اشتغال به تحصیل خود را ثبت کند پس از تایید توسط کارشناس اموزش و معاون دانشکده فرم گواهی اشتغال به تحصیل خودپرینت بگیرد.
دانشجوی ارشد در طول مدت تحصیل در شرایط اضطراری فقط یک بار قبل از شروع امتحانات به شرط انکه در زمان حذف غیبت بیش از ۱۶/۳ نداشته باشد و با رعایت احتساب ان نیمسال و تعداد واحدهای باقی مانده کمتر از حدنصاب ۸ واحد نباشد مجاز به حذف تکدرس می باشد و در شرایط خاص، حذف تمام دروس یک نیمسال با درخواست رسمی دانشجو و تایید دانشگاه تا قبل از شروع امتحانات آن نیمسال، با احتساب در سنوات تحصیلی دانشجو امکانپذیر است.
بله - آن نیمسال به عنوان یک نیمسال کامل جزو سنوات تحصیلی وی محسوب میشود، اما در مشروط شدن دانشجو بی تأثیر است.
دانشجوی ارشد می تواند تنها یک نیمسال با احتساب در سنوات از مرخصی تحصیلی استفاده کند و مدت مرخصی زایمان ۵ نیمسال( ا نیمسال برای بارداری و ۴ نیمسال برای مراقبت از فرزند) با تائید پزشک و بدن احتساب در سنوات محسوب میشود و مرخصی پزشکی به تشخیص شورا و حداکثر ۲ نیمسال میباشد ضمنا درخواست مرخصی ابتدا باید در سامانه هماوا ثبت گردد.
طبق ائیین نامه تغیر رشته – انتقال و مهمانی برای دانشجویان مقطع ارشد ممنوع می باشد اما در صورت شرایط خاص با مجوز کمسیون موارد خاص امکانپذیر می باشد.
اگر دانشجو بخواهد بیشتر از ۶ واحد درسی را مهمان شود ابتدا باید دانشجو درخواست مهمانی خود را در سامانه سجاد ثبت کند تا در کمسیون مطرح شود.و در صورت موافقت کمسیون اداره اموزش کل دانشگاه نامه موافقت به همراه فرم مهمانی تکمیل شده توسط دانشجو را به دانشگاه مقصد ارسال میکند و دانشگاه مقصد هم نامه موافقت با مهمانی را به دانشگاه مبدا اعلام میکند و انگاه دانشجو میتواند با در دست داشتن فرم مهمانی تکمیل شده به دانشگاه مقصد برود برای انجام انتخاب واحد ان دروس. و پس از پایان مهمانی دانشگاه مقصد ریزنمرات را طی نانه به داتشگاه مبدا اعلام میکند.
ابتدا دانشجو فرم مهمان تکدرس را تکمیل کرده و درخواست مهمانی ایشان توسط کارشناس اموزش دانشگاه به مقصد نامه زده میشود و سپس دانشجو با در دست داشتن فرم مهمان تکدرس که در ان درس مورد نظر قید شده است به دانشگاه مقصد مراجعه کرده و دانشگاه مقصد جواب نامه مبنی بر موافقت با مهمانی دانشجو را به مبدا اعلام مینماید و سپس دانشجو در ان دانشگاه انتخاب واحد خود را انجام داده و پس از گذراندن ان درس دانشگاه مقصد ریزنمرات را طی نامه به مبدا ارسال می نماید.
خیر – مهمانی فقط دردانشگاه های دولتی امکانپذیر میباشد.
خیر-امکان مهمانی به این دانشگاه فقط برای دانشجویان دانشگاهها و موسسات دولتی وجود دارد
بله –تمامی دانشجویان مهمان مشمول پرداخت شهریه مصوب هیات امنا دانشگاه میباشند.
دانشجوی متقاضی از انصراف باید درخواست انصراف خود را در سامانه اموزشی هماوا بدهد و بعد از اتمام امضاها و با در دست داشتن پرینت ان به همراه کارت دانشجویی تحویل اموزش دانشکده داده شود . و دانشجوی انصرافی مجاز است فقط یک بار و تا دو ماه پس از تاریخ درخواست, تقاضای انصراف خود را پس بگیرد در غیر این صورت پس از انقضای مهلت, حکم انصراف از تحصیل وی صادر می شود.
بله- به تعداد نیمسالهایی که در دانشگاه ترم داشته است و از اموزش رایگان استفاده کرده است باید جریمه ان نیمسالها را پرداخت نماید.