برگزاری چهارمین کنگره ملی قارچ‌شناسی

چهارمین کنگره قارچ‌شناسی ایران با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و انجمن قارچ شناسی ایران  در دانشگاه برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دکتر محمدعلی تاجیک‌قنبری دبیر علمی کنگره، چهارمین کنگره قارچ‌شناسی ایران باحضور بیش از یکصد و پنجاه نفر متخصصین،  اساتید و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و انجمن قارچ‌شناسی ایران  درروزهای چهارم تا ششم شهریور در دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر تاجیک در این‌باره گفت: در این کنگره بیش از یکصد و سی مقاله مورد پذیرش کمیته علمی قرار گرفته که  در قالب بیست سخنرانی و مابقی نمایش پوستر ارایه خواهند شد.

دبیر علمی کنگره افزود: علاوه بر شرکت‌کنندگان داخلی دکتر سوسومو تاکاماتسو از دانشگاه مای ژاپن نیز به عنوان سخنران در این کنگره شرکت دارند.

وی ادامه داد: در طول برگزاری کنگره انتخابات اعضای هیأت مدیره انجمن قارچ‌شناسی نیز با حضور نماینده ناظر وزارت علوم برگزار خواهد شد. ضمناً دو کارگاه آموزشی و همچنین تور جنگل‌گردی و آشنایی باقارچ‌های ماکروسکوپی نیز در نظر گرفته شده‌است.