بازدید دانشجویان گروه ترویج و آموزش کشاورزی از مراکز مهارتی و گردشگری ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم زراعی، در ارتقاء مهارت‌های میدانی و آشنایی با توانایی‌های آموزشی و کارآفرینی در بخش کشاورزی و گردشگری، گروه‌هایی از دانشجویان رشته ترویج و آموزش کشاورزی علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از مراکز مختلف آموزشی و گردشگری بازدید کردند.

دکترجمشیدی مدیر گروه ترویج و آموزش کشاورزی در این خصوص عنوان نمود: در اولین بازدید، جمعی از دانشجویان این رشته به سرپرستی دکتر فاطمه شفیعی و دکتر امیدجمشیدی از آموزشکده کشاورزی ساری بازدید به عمل آوردند. در این بازدید دانشجویان با بخش‌های مختلف آموزشکده، روند آموزش مهارت‌ها، و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی آشنا شدند. هدف از این بازدید، افزایش آگاهی نسبت به فرآیندهای آموزش عملی در حوزه کشاورزی و تقویت پیوند میان دانش نظری و کاربردهای میدانی بود.

وی در ادامه افزود: این گروه همچنین از سایت گردشگری و بومگردی تاپل واقع در قائمشهر بازدید کردند. این مجموعه بومگردی و گردشگری به مدیریت آقای دکتر اولادی به ارائه خدمات گردشگری با بازساخت زندگی روستایی مازندران می‌پردازد.

در این بازدید دکتر اولادی مدیر این مرکز عنوان نمود : دانشجویان به عنوان نسل جوان و آینده سازان این کشور باید توجه داشته باشند که از امکانات موجود برای کارآفرینی و کسب و کار به بهترین شکل ممکن استفاده کنند. گردشگری در استان مازندران دارای موقعیت خوبی است و در آینده می‌تواند بهبود پیدا کند. برای موفقیت در این عرصه باید نوآوری و خلاقیت را توامان به کار برد.

در برنامه‌های دیگری که در همین روز برگزار شد، گروه دوم دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های توسعه روستایی و کارآفرینی، به سرپرستی دکتر فاطمه رزاقی، از منطقه گردشگری و اقامتگاه بومگردی «گالش منزل» واقع در روستای تلوباغ ساری بازدید کردند. در این بازدید، مدیر مجموعه ضمن خوشآمدگویی، با اشاره به سابقه تحصیل خود در رشته دامپروری، توسعه و توسعه این اقامتگاه را برای دانشجویان تشریح کرد. وی با اجرای برنامه‌های بومی منطقه، به ارائه تجربیات خود در زمینه توسعه گردشگری روستایی، استفاده از محصولات محلی، برنامه‌هایی برای بازآفرینی سبک زندگی سنتی مازندران پرداخت.

در ادامه، مهندس ابراهیمی از مدیران این مجموعه با اشاره به استفاده از محصولات محلی و بهره‌برداری از مزارع اطراف، بیان می‌کند که تجربه گردشگری در این منطقه نه‌تنها باعث تقویت اقتصاد محلی می‌شود، بلکه بستری برای آموزش و پرورش نسل جوان عمل خواهد شد. آنها در پایان، دانشجویان را سرمایه‌های انسانی آینده‌ساز کشور دانستند و آنها را به ایفای نقش فعال در توسعه پایدار کشاورزی و کشاورزی استان مازندران دعوت کردند.

لازم به توضیح است این بازدیدها فرصت مغتنمی برای پیوند نظریه با عمل، ایجاد انگیزه در دانشجویان و آشنایی نزدیک آنها با ظرفیت‌های واقعی در حوزه‌های مختلف کشاورزی که می‌آورند.