معرفی گروه ترویج و آموزش کشاورزی

گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از سال۱۳۹۳-۱۳۹۲ فعالیت خود را با همکاری دو عضو هیأت‌علمی ترویج و آموزش کشاورزی آغاز کرد. هم‌اکنون گروه دارای دو عضو هیأت‌علمی با درجه استادیار است که از دانش‌آموختگان بهترین دانشگاه‌های داخل کشور هستند. اولین ورودی‌های گروه در سال ۱۳۹۷ در مقطع کارشناسی دانش آموخته شدند. لازم به توضیح است که با توجه به بازنگری‌های صورت گرفته و مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ عنوان رشته ترویج و آموزش کشاورزی به "ترویج و آموزش کشاورزی پایدار" با شش گرایش در مقطع کارشناسی تغییر یافت. این گرایش‌ها عبارتند از۱- علوم دامی، ۲-گیاهپزشکی، ۳- ماشین‌های کشاورزی، ۴- باغبانی، ۵- زراعت و ۶- خاک .

از مأموریت‌ها و اهداف این گروه افزایش دانش، بینش، و مهارت‌های داوطلبین آموزش‌های عالی در رشته‌ ترویج و آموزش کشاورزی در راستای توسعه همه‌جانبه کشاورزی و جامعه روستایی ایران به ویژه منطقه شمال کشور به عنوان قطب اصلی کشاورزی، دامپروری و منابع‌طبیعی کشور، به نحوی که بروندادهای این گروه دانش‌آموختگانی خلاق، کارآفرین و توانمند هم از نظر علمی و هم عملی بوده و بتوانند منشاء تأثیرات مثبت و خدمات موثر در جامعه روستایی و کشاورزی شوند. همچنین انجام تحقیقات تقاضا‌محور و کاربردی با توجه به مسایل و مشکلات فراروی جامعه روستایی و کشاورزی منطقه در زمینه‌‏های ذیربط، نشر آن در جامعه و آموزش‌های برون‌دانشگاهی به مخاطبین و علاقه‌مندان مورد نظر  و ارتباط موثر با دیگر سازمان‌ها و بخش‌های مرتبط برای ارائه دستاوردهای دیگر گروه‌های دانشگاه از دیگر مأموریت‌های گروه ترویج و آموزش کشاورزی است. این گروه در حال حاضر با دارا بودن آزمایشگاه تخصصی رسانه‌های آموزشی در حال فعالیت و آموزش به دانشجویان محترم است.

اعضای هیأت‌علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی

نام و نام خانوادگی رشته تحصیلی  زمینه پژوهشی مورد علاقه