جشنواره طب سنتی، ایرانی گیاهان دارویی

به اطلاع کلیه دانشگاهیان می رساند، پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه در نظر دارد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان و در قالب جشنواره طب سنتی، ایرانی و گیاهان دارویی اقدام به معرفی محصولات و دستاوردهای پژوهشگران، فعالان و علاقمندان گیاهان دارویی دانشگاه نماید.

لذا علاقمندان به دریافت غرفه اختصاصی یا استفاده از فضای غرفه دانشگاه و پژوهشکده می­توانند تا روز یکشنبه ۱۲ اسفند ماه سال جاری به دفتر پژوهشکده گیاهان دارویی واقع در دانشکده علوم زراعی(طبقه سوم ساختمان مرکزی) دفتر همایش ها، خانم مهندس ارزانی( شماره داخلی ۲۴۷۵) مراجعه نمایند.

جشنواره طب سنتی، ایرانی گیاهان دارویی از سیزدهم الی هفدهم اسفند ماه سال جاری در سالن نمایشگاهی اداره ارشاد مازندران واقع در میدان امام ساری برگزار خواهد شد و همه روزه از ساعت ۱۴ الی ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.